Yusuf OĞUZ - Okul Müdürü

1973 yılında Siirt  ili Eruh ilçesinde doğdu. İlk Orta ve Lise Eğitimini Batman´da tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Motorlu Araçlar Teknolojisi öğretmenliğinden 1994 yılında mezun oldu. Aynı yıl Hatay -  Kırıkhan Endüstri Meslek Lisesinde öğretmenlik mesleğine başladı. 5 yıl Öğretmen ve Atölye şafliği yaptıktan sonra 1999 yılında aynı okulda Müdür Yardımcısı oldu. 2010 yılına kadar Müdür Yardımcısı olarak çalıştıktan sonra 08/02/2010 tarihinde İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Okul Müdürü olarak göreve başladı. 2018 yılına kadar çalıştıktan sonra 13/08/2018 tarihinde Demir Çelik mesleki ve Teknik Anadoluu Lisesine Müdür olarak atandı. 14/06/2021 tarihli Bakanlık onayı ile Okul , Sarıseki ÇİB. R.S.Yazıcı MTAL ile birleştirildiğinden  28/09/2021 tarihinde Sarıseki ÇİB. R. S. Yazıcı MTAL de Okul Müdürü olarak göreve başladı. Halen aynı okulda görevine devam etmektedir. Çalıştığı sürelerde birçok Seminer, Kurs, Çalıştay, Avrupa Birliği Projeleri, Hİbe Projelerinde yönetici ve katılımcı olarak görev almıştır. Evli 3 Çocuk sahibidir.